Wifi/Internet problemen

Heb je last van een internet storing of wifi problemen? Is je verbinding traag of valt de verbinding steeds weg? Het Wifi-apparaat uit- en aanzetten lost het probleem wellicht tijdelijk op, maar onze experts helpen je graag Wifi-problemen structureel op te lossen.

Wat we voor je kunnen oplossen:

  • internet aansluiten;
  • router instellen;
  • modem aansluiten;
  • snel internet door het hele huis;
  • veilig internetten.

En meer!

Wij repareren al jaren veel voorkomende defecten aan alle Windows- of Apple computers, tablets en laptops.

Voor een volledige diagnose van je computer, laptop of tablet kun je terecht in onze winkel. Daarnaast bieden we computerhulp aan huis of kantoor, waardoor je je computer niet mee hoeft te nemen naar onze winkel. Wel zo makkelijk toch?

Klik op onderstaande oranje knop om direct een reparatie in te plannen.

Waarom EenvoudPc?

We zijn 7 dagen per week te bereiken via een lokaal vast nummer, zodat je direct een specialist aan de lijn krijgt.

We hanteren altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen.

Betaal veilig achteraf, maar alleen als het probleem is verholpen.

Bezoek onze winkel

Breng je computer, tablet of laptop langs op de Treubstraat 17 in Voorschoten. Wij zijn telefonisch op zondag t/m maandag geopend van 09:00 tot 21:00 uur. De winkel is open van maandag t/m vrijdag van 10:00-18:30 uur. Je kunt altijd binnenstappen met kleine reparatie vragen en -verzoeken. Het is ook mogelijk om telefonisch een reparatieverzoek in te dienen.

Computerhulp

Heb je computerproblemen maar lukt het niet om langs te komen in de winkel? Dan kunnen onze computermonteurs ook bij je thuis langskomen of op afstand een beveiligde verbinding met je computer maken.

Refurbished computers

Naast computerhulp repareren we ook gebruikte computers en laptops voor verkoop in onze winkel en webshop. Deze apparaten voorzien we van ‘schone’ of nieuwe onderdelen en installeren we met een recent Windows of Apple besturingssysteem. Zo kunnen onze refurbished artikelen weer jaren mee!

Maak een afspraak

Neem telefonisch contact met ons op via 085-0656632 voor het maken van een afspraak.

Man achter computer schermen