Tarieven

Reparatie aan huis of in onze winkel

Onze prijzen zijn exclusief 21% BTW (onze producten zijn meestal margefacturen, 0% BTW)

Tarief

Voor reparatie, onderhoud of aan huis service rekenen wij €45,- per uur. Als we iets niet kunnen oplossen, betaal je alleen de voorrijkosten.

Voorrijkosten

We rekenen standaard €15,- voorrijkosten. Langskomen in de winkel mag natuurlijk ook!

Reparatie in onze winkel

Onze winkel is gevestigd aan de Treubstraat 17 in Voorschoten. De computerwinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 tot 21:00 uur. Je kunt altijd binnenstappen met reparatie vragen en verzoeken. Het is ook mogelijk om telefonisch een reparatieverzoek in te dienen.

Wat onze klanten zeggen

Uitmuntende ervaring vandaag met Aleksandr. Vakman in top !! Zeer klantvriendelijk en een prettig persoon in omgang. Mijn desktop PC weer volledig werkend gekregen, mijn mobiel aan de printers gekoppeld, PC schoongemaakt intern en vele software goed ingesteld en gefinetuned. Ben hem zeer erkentelijk en absolute aanrader als zeer kundig. Ook het eerste contact met de eigenaar was heel correct en afspraak ook keurig nagekomen. Dat alles voor een zeer redelijke prijs vooraf standaard overeen gekomen.
Sjaak
uit Den Haag
5/5
5/5
Wij zijn uiterst tevreden met EenvoudPC, wij zijn een bedrijf met 9 man op kantoor en hebben geen eigen IT-er, maar dit wordt met Ronald prima opgelost. Wij sturen een appje en vaak komt hij dezelfde dag nog langs om het probleem op te lossen. Prima service!!!
NPS
uit Rotterdam

Bezoek onze winkel

In onze computerwinkel in Voorschoten kun je terecht voor al je computervragen en problemen. Onze monteurs kunnen de meeste reparaties direct uitvoeren terwijl je wacht. Dat is wel zo makkelijk. In onze winkel vind je tevens een ruim aanbod van zowel nieuwe als refurbished laptops, desktops en tablets. Kom gerust even langs, de koffie staat klaar!

Computerhulp

Kom langs in onze winkel voor snelle en voordelige reparaties aan je computer of laptop. Klaar terwijl je wacht!

Refurbished computers

In onze winkel vind je een ruim aanbod aan refurbished computers en laptops die opgeschoond zijn om nog jaren mee te gaan. Op het moment van schrijven hebben we een voorraad van ruim 500 laptops en desktops.

Maak een afspraak

Neem telefonisch contact met ons op via 071-3016870 voor het maken van een afspraak.

Man achter computer schermen