Refurbished laptop kopen

Een refurbished laptop kopen? Slim idee! Het aanbod online van refurbished laptops is behoorlijk divers, de prijzen variƫren van 150 euro tot een paar duizend euro. Een refurbished laptop koop je natuurlijk graag bij een vertrouwde computerwinkel, deze hebben de kennis en kunde om gebruikte laptops een tweede leven te geven. EenvoudPc controleert alle laptops die binnen hun bedrijf komen grondig op defecten en problemen en kan ter plekke de defecten en problemen verhelpen. Laptops die bijvoorbeeld defecte beeldschermen of defecte moederborden hebben worden gerepareerd en klaargestoomd voor de verkoop aan een kersverse nieuwe eigenaar. Een refurbished laptop gaat vaak nog net zo lang mee als een splinternieuwe laptop, aangezien de refurbished laptop grondig gecontroleerd is en onderdelen zijn vervangen die aan vervanging toe waren. EenvoudPc geeft bovendien standaard drie maanden garantie op alle producten. EenvoudPc bestaat al sinds 2006 en heeft genoeg ervaring om alle type klanten goed te kunnen helpen aan een refurbished laptop. Liever een nieuwe laptop? EenvoudPc heeft ook een ruim assortiment aan nieuwe laptops tegen concurrerende prijzen.

Refurbished laptop kopen eenvoudpc
Refurbished laptop kopen

Wat is een refurbished laptop?

Bent u op zoek naar een laptop, maar wilt u niet de volle prijs betalen voor een gloednieuw apparaat? Dan is een refurbished laptop kopen misschien wel de oplossing voor u. Een refurbished laptop is een laptop die eerder gebruikt is, maar volledig is gecontroleerd, schoongemaakt en gerepareerd om weer in perfecte staat te zijn. Dit betekent dat u kunt genieten van de nieuwste technologieƫn en specificaties, maar tegen een veel lagere prijs dan een gloednieuwe laptop.

Bij het kopen van een refurbished laptop is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare verkoper met een goede reputatie. Bij onze webshop kunt u terecht voor een breed assortiment aan refurbished laptops van gerenommeerde merken. Bovendien bieden wij uitgebreide garanties en professionele ondersteuning om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Bekijk ons assortiment en neem gerust contact op met onze klantenservice als u vragen heeft of advies nodig heeft. Wij helpen u graag verder!

Bezoek onze computerwinkel in Voorschoten

In onze computerwinkel in Voorschoten kun je terecht voor al je vragen en problemen. Onze monteurs kunnen de meeste reparaties direct uitvoeren terwijl je wacht. Dat is wel zo makkelijk. In onze winkel vind je tevens een ruim aanbod aan nieuwe en refurbished computers, laptops en tablets. Kom gerust even langs, de koffie staat klaar!

Computerhulp

Kom langs in onze winkel voor snelle en voordelige reparaties aan je computer, laptop of tablet. Data van je oude apparaat naar een nieuwe behoort ook tot de mogelijkheden.

Refurbished en nieuwe machines

In onze winkel op de Treubstraat 17 in Voorschoten vind je een ruim aanbod aan refurbished computers, laptops en tablets die opgeschoond zijn en nog jaren meegaan.

Maak een afspraak

Neem telefonisch contact met ons op via 071-3016870 voor het maken van een afspraak.

Man achter computer schermen