Refurbished en nieuwe computers

 

Nieuwe en Refurbished computers, laptops en tablets

Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe en/of tweedehands computer, laptop of tablet. Deze ‘refurbished’ apparaten zijn volledig nagekeken en hebben tevens ook 3 maanden garantie. Onze nieuwe apparaten hebben vaak 2 tot 3 jaar fabrieksgarantie van de leverancier.

Kom langs in onze winkel in Voorschoten op de Treubstraat 17 of kies uit ons online aanbod uit gebruikte computers, laptops en tablets. Onze actuele voorraad in de winkel is groter dan je in onze webshop kunt vinden, staat je product er niet tussen? Neem dan contact op via info@eenvoudpc.nl of 071-3016870.

Wij kopen ook apparatuur op

1. Wij kopen computers, laptops en tablets op.
2. Repareren, wissen, reinigen: Elk apparaat wordt hersteld, gereinigd en alle data wordt definitief vernietigd.
3. Verkoop: De apparaten zijn nu weer als nieuw en klaar voor een tweede leven!

Bekijk onze computers, laptops en tablets

Refurbished computer, laptop of tablet kopen
Ben je op zoek naar een nieuwe computer, laptop of tablet van topkwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan kan het kopen van een refurbished apparaat een duurzame én slimme oplossing zijn. Deze apparaten zijn al eerder gebruikt en volledig gecontroleerd en eventueel gerepareerd, waardoor je ze zo goed als nieuw kunt kopen. Er kunnen gebruikerssporen op zitten, maar technisch zijn ze in uitstekende staat. Bovendien ontvang je standaard 3 maanden garantie op de hardware bij aanschaf van onze refurbished producten.

Waarvoor wil je een refurbished apparaat gebruiken?
Voordat je een nieuwe computer, laptop of tablet gaat kopen is het belangrijk om van tevoren te weten wat je ermee gaat doen. Ga je zware programma’s gebruiken voor bijvoorbeeld grafisch werk of gamen? Of heb je alleen snel internet en tekstverwerker nodig voor studie of werk? Bij EenvoudPc kies je uit een groot assortiment computers van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs voor ieder gebruiksdoel. Heb je extra geheugen nodig om je computer, laptop of tablet geschikt te maken voor jouw gebruiksdoel? Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Waarom zijn we zo goedkoop?
We horen het dagelijks van onze klanten; waarom kunnen jullie zulke scherpe prijzen hanteren? Dat komt omdat we al sinds 2006 door onze computer reparatie in contact komen met particulieren en bedrijven. Daarbij krijgen we bij bedrijven vaak te maken met partijen laptops en desktops die niet meer passen bij de IT wensen van het kantoor en worden aan ons verkocht tegen aantrekkelijke prijzen. Deze bedrijven bieden ons dan een eerste optie op zo’n partij en wij nemen deze dan vaak over voor een gunstige prijs (ook omdat het onze klanten zijn en de gun factor een rol speelt). Deze lage prijzen naast hoge kwaliteit berekenen wij vervolgens weer door aan onze klanten en daarmee ontstaat er een win-win situatie.

Persoonlijk advies op het gebied van refurbished laptops en pc’s
Het kopen van de juiste refurbished laptop of pc kan best lastig zijn. Wij voorzien je daarom graag van advies voordat je de laptop gaat kopen. Kom langs in onze winkel op de Treubstraat 17 in Voorschoten en bekijk ons aanbod aan voordelige computers, tablets en laptops. Ook na aanschaf van jouw refurbished computer, laptop of tablet staan we klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak

Neem telefonisch contact met ons op via 071-3016870 voor het maken van een afspraak.


Direct bellen

Man achter computer schermen