Moederbord reparatie

Moederbord reparatie nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Reparaties aan het moederbord van laptops en desktop computers is waar EenvoudPc zich in onderscheidt ten opzichte van de concurrenten. Dit stukje techniek kan niet uitgevoerd worden met het blote oog maar is enkel mogelijk met moderne technieken zoals het gebruik van microscoop, hitte geweer en een soldeerbout. Veruit de meeste computerwinkels en bedrijven vervangen het moederbord bij waterschade of kortsluiting. EenvoudPc kijkt eerst of het moederbord te repareren valt voordat er over wordt gegaan op gehele vervanging van het moederbord. Wij werken op ingenieur niveau en wij proberen zoveel mogelijk te recyclen voor het milieu en ook om de kosten lager te houden voor de klant.

Moederbord repareren
Moedebord reparatie

Wanneer een moederbord reparatie?

Als u problemen ondervindt met uw computer, kan het zijn dat het moederbord de boosdoener is. Gelukkig is een moederbord reparatie vaak mogelijk en kan dit een stuk voordeliger zijn dan het aanschaffen van een geheel nieuw systeem. Bij een moederbord reparatie wordt het kapotte onderdeel vervangen of gerepareerd, zodat uw computer weer naar behoren functioneert. 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een moederbord reparatie. Onze ervaren technici beschikken over de juiste kennis en apparatuur om het moederbord van uw computer te repareren. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw computer na de reparatie weer als nieuw functioneert.

Heeft u problemen met uw computer en vermoedt u dat het moederbord de oorzaak is? Neem dan contact met ons op voor een moederbord reparatie. We staan graag voor u klaar om uw computer weer in topconditie te brengen.

Bezoek onze computerwinkel in Voorschoten

In onze computerwinkel in Voorschoten kun je terecht voor al je vragen en problemen. Onze monteurs kunnen de meeste reparaties direct uitvoeren terwijl je wacht. Dat is wel zo makkelijk. In onze winkel vind je tevens een ruim aanbod aan nieuwe en refurbished computers, laptops en tablets. Kom gerust even langs, de koffie staat klaar!

Computerhulp

Kom langs in onze winkel voor snelle en voordelige reparaties aan je computer, laptop of tablet. Data van je oude apparaat naar een nieuwe behoort ook tot de mogelijkheden.

Refurbished en nieuwe machines

In onze winkel op de Treubstraat 17 in Voorschoten vind je een ruim aanbod aan refurbished computers, laptops en tablets die opgeschoond zijn en nog jaren meegaan.

Maak een afspraak

Neem telefonisch contact met ons op via 071-3016870 voor het maken van een afspraak.

Man achter computer schermen