IPad en Tablet problemen

Merk je dat je IPad of Tablet niet meer werkt zoals je wilt? Heb je last van opstartproblemen of problemen met traagheid? Bij ons ben je op het juiste adres, wij staan klaar om al je Ipad en Tablet problemen te verhelpen. Indien je Ipad of Tablet te oud is hebben we altijd nieuwe en refurbished modellen direct op voorraad.

Wat we voor je kunnen oplossen:

  • Ipad werkt niet meer;
  • accu vervangen;
  • scherm vervangen

En meer!

Wij repareren al jaren veel voorkomende defecten aan alle Windows- of Apple computers, tablets en laptops.

Voor een volledige diagnose van je computer, laptop of tablet kun je terecht in onze winkel. Daarnaast bieden we computerhulp aan huis of kantoor, waardoor je je computer niet mee hoeft te nemen naar onze winkel. Wel zo makkelijk toch?

Klik op onderstaande oranje knop om direct een reparatie in te plannen.

Waarom EenvoudPc?

We zijn 7 dagen per week te bereiken via een lokaal vast nummer, zodat je direct een specialist aan de lijn krijgt.

We hanteren altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen.

Betaal veilig achteraf, maar alleen als het probleem is verholpen.

Bezoek onze winkel

Breng je computer, tablet of laptop langs op de Treubstraat 17 in Voorschoten. Wij zijn telefonisch van maandag t/m zondag geopend van 09:00 tot 21:00 uur. De winkel is open van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Je kunt altijd binnenstappen met reparatie vragen en verzoeken. Het is ook mogelijk om telefonisch een reparatieverzoek in te dienen.

Computerhulp

Heb je computerproblemen maar lukt het niet om langs te komen in de winkel? Dan kunnen onze computermonteurs ook bij je thuis langskomen of op afstand een beveiligde verbinding met je computer maken.

Refurbished computers

Naast computerhulp, repareren we ook gebruikte computers en laptops voor verkoop in onze winkel en webshop. Deze apparaten voorzien we van ‘schone’ of nieuwe onderdelen en installeren we met een recent Windows of Apple besturingssysteem. Zo kunnen onze refurbished artikelen weer jaren mee!

Maak een afspraak

Neem telefonisch contact met ons op via 071-3016870 voor het maken van een afspraak.

Man achter computer schermen