Computerwinkel Voorschoten

Op zoek naar een Computerwinkel in Voorschoten of nabije omgeving? Dan bent u bij EenvoudPC aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk nieuwe en refurbished computers, laptops en tablets. Als computerwinkel Voorschoten zijn wij ons bewust van de grote behoefte aan betrouwbare apparatuur die goed presteert. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om ons assortiment uit te breiden met refurbished apparaten. Deze apparaten zijn opgeknapt en gecontroleerd op alle essentiƫle punten, zodat ze weer volledig kunnen worden ingezet en jaren meegaan. Onze refurbished apparaten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook een interessant alternatief voor degenen die geen nieuwe apparaten willen of kunnen aanschaffen. Naast onze refurbished apparaten bieden wij ook een breed assortiment aan nieuwe apparaten van gerenommeerde merken aan. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste apparatuur die past bij uw behoeften.

Bij Computerwinkel Voorschoten EenvoudPC vinden wij het belangrijk om u de beste service te bieden en u te voorzien van de juiste informatie. Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij ons langs te komen in onze computerwinkel in Voorschoten, zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren over ons aanbod.

Computerwinkel in voorschoten
Computerwinkel voorschoten

Computerwinkel Voorschoten diensten

Als Computerwinkel Voorschoten bieden wij meerdere diensten aan om u te helpen met al uw computer gerelateerde problemen. Of u nu te maken heeft met computerproblemen, wifi-problemen, e-mailproblemen of tablet/iPad-problemen, wij hebben de expertise en de ervaring om u te helpen.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het oplossen van elk probleem dat u tegenkomt. Of het nu gaat om het installeren van software, het oplossen van virusinfecties, het herstellen van defecte hardware, het verbeteren van uw wifi-signaal of het herstellen van verloren gegevens, wij hebben de kennis en de middelen om u te helpen.

Bij Computerwinkel Voorschoten EenvoudPC geloven we in een persoonlijke aanpak en we vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Wij bieden dan ook snelle en betrouwbare service tegen betaalbare prijzen. Onze deskundige medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te helpen en u te voorzien van advies en ondersteuning. Als u problemen ondervindt met uw computer, wifi, e-mail of tablet/iPad, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen als u in de buurt van onze computerwinkel in Voorschoten woont. Wij staan altijd klaar om u te helpen en om uw computerproblemen op te lossen.

Bezoek onze computerwinkel in Voorschoten

In onze computerwinkel in Voorschoten kun je terecht voor al je vragen en problemen. Onze monteurs kunnen de meeste reparaties direct uitvoeren terwijl je wacht. Dat is wel zo makkelijk. In onze winkel vind je tevens een ruim aanbod aan nieuwe en refurbished computers, laptops en tablets. Kom gerust even langs, de koffie staat klaar!

Computerhulp

Kom langs in onze winkel voor snelle en voordelige reparaties aan je computer, laptop of tablet. Data van je oude apparaat naar een nieuwe behoort ook tot de mogelijkheden.

Refurbished en nieuwe machines

In onze winkel op de Treubstraat 17 in Voorschoten vind je een ruim aanbod aan refurbished computers, laptops en tablets die opgeschoond zijn en nog jaren meegaan.

Maak een afspraak

Neem telefonisch contact met ons op via 071-3016870 voor het maken van een afspraak.

Man achter computer schermen