Computerhulp & reparatie

Computerhulp

Onze computerexperts helpen klanten in de computerwinkel op de Treubstraat 17 in Voorschoten om de meest uiteenlopende computerproblemen te verhelpen. We zijn doordeweeks iedere dag beschikbaar en verhelpen de meeste problemen vaak nog dezelfde dag. 

Voordelige tarieven

EenvoudPc is er voor iedere klant. Computerproblemen komen willekeurig voor en kennen geen vast patroon. Gelukkig maar, want hierdoor hoef je ook niet geabonneerd te zijn op techhulp. Bij ons vind je geen abonnementskosten of dure servicecontracten. Bij EenvoudPc hanteren we altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen. 

Een duurzame oplossing

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zorgen onze computerexperts niet alleen voor een oplossing van het probleem, maar leggen zij ook uit hoe je dergelijke en andere digitale problemen kunt voorkomen. Het klinkt een beetje gek, maar het liefste zien we je nooit meer terug. Want dat betekent dat wij ons werk goed gedaan hebben. 

Liggende vrouw
Gelukkige vrouw

De meest voorkomende digitale problemen

Onze experts helpen je graag bij deze en andere digitale problemen:

Laptop en Desktop problemen

Verschillende problemen kun je ondervinden met je laptop of Desktop, denk aan waterschade, kortsluiting, traagheid, blauw scherm, etc. etc. Wij staan voor je klaar om de meest uiteenlopende problemen te verhelpen. Laptop te oud? Geen probleem, we hebben direct uit eigen voorraad ruim 500 laptops beschikbaar.

Playstation problemen

Heb je problemen met je playstation, geeft ie een error of krijg je plotseling geen beeld? HDMI defect? Kom de playstation bij ons langs brengen op de Treubstraat 17 in Voorschoten.

Ipad en Tablet problemen

Heb je een probleem met je iPad of Samsung tablet? Wij helpen je graag, bijvoorbeeld het verhelpen van een zwart scherm of defect oplaadpoort. We hebben altijd genoeg voorradig om je iPad of Samsung tablet te vervangen voor een nieuwe of refurbished.

E-mail problemen

Merk je dat je email niet meer werkt zoals je wilt? Gaat e-mailen traag of wil je jouw email en adresboeken overzetten? Wij helpen je met je computer, kom bij ons langs op de Treubstraat 17 in Voorschoten en wij zullen er alles aan doen om je problemen op te lossen.

Bezoek onze winkel

In onze computerwinkel op de Treubstraat 17 in Voorschoten kun je terecht voor al je computervragen en -problemen. Onze monteurs kunnen de meeste reparaties direct uitvoeren terwijl je wacht. Dat is wel zo makkelijk. In onze winkel vind je tevens een ruim aanbod aan refurbished en nieuwe laptops, desktops en tablets. Kom gerust even langs, de koffie staat klaar!

Computerhulp

Kom langs in onze winkel voor snelle en voordelige reparaties aan je computer of laptop. Klaar terwijl je wacht!

Refurbished computers

In onze winkel vind je een ruim aanbod aan nieuwe en refurbished computers, laptops en tablets die opgeschoond zijn om nog jaren mee te gaan.

Maak een afspraak

Neem telefonisch contact met ons op via 071-3016870 voor het maken van een afspraak.