Refurbished computers in {{mpg_city}}

Sinds 2015 biedt EenvoudPc bij klanten in {{mpg_city}} de verkoop van refurbished computers en laptops aan. Eerst heeft EenvoudPc 9 jaar lang ervaring opgebouwd in het leveren van computerhulp en computerreparaties bij klanten aan huis en op kantoor in {{mpg_city}}. De behoefte aan goedkope refurbished computers en laptops was groot en dus heeft EenvoudPc z’n diensten uitgebreid en zijn er inmiddels al veel vaste klanten die een refurbished computer of laptop van EenvoudPc bezitten in {{mpg_city}}

Voor het bestellen van een refurbished computer of laptop in {{mpg_city}} belt u simpelweg met EenvoudPc van maandag tot en met zondag van 09.00 tot 21.00 uur en dan komen we graag bij u langs in {{mpg_city}} om alle opties te bespreken met u.

Wat we voor je kunnen oplossen:

  • apparaat sneller maken;
  • herstellen van een vastgelopen apparaat;
  • installatie;
  • virus problemen;
  • data overzetten van oude apparaat naar nieuwe.

En meer!

Maak een afspraak voor Computerhulp aan huis!

EenvoudPc is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur en is te bereiken op 070-2210717 of via e-mail op info@eenvoudpc.nl

Waarom EenvoudPc?

We zijn 7 dagen per week te bereiken via een lokaal vast nummer, zodat je direct een specialist aan de lijn krijgt.

We hanteren altijd dezelfde kosten, dus geen onaangename verrassingen.

We hebben goedkope refurbished computers in ons aanbod.

Bezoek onze winkel

Kom langs op de Treubstraat 17 in Voorschoten. Wij zijn telefonisch op zondag t/m maandag geopend van 09:00 tot 21:00 uur. De winkel is open van maandag t/m vrijdag van 10:00-18:00 uur. Je kunt altijd binnenstappen voor refurbished computers.

Refurbished computers, laptops en tablets

Naast computerhulp, repareren we ook gebruikte computers, laptops en tablets voor verkoop in onze winkel en webshop. Deze apparaten voorzien we van ‘schone’ of nieuwe onderdelen en installeren we met een recent Windows of Apple besturingssysteem. Zo kunnen onze refurbished artikelen weer jaren mee!

Ons aanbod

Heeft u interesse in een van onze refurbished computers? Bekijk ons aanbod en ontdek welke mogelijkheden er zijn!

Man achter computer schermen